Oppas en kluscentrale


Een avondje stappen, romantisch dineren of een gezellig avondje uit met vrienden, het mag weer! Maar wat doe je met die leuke hummeltjes die je op de wereld hebt gezet? Wij hebben de oplossing! Wij zijn een enthousiaste groep tieners die graag oppassen en hier ook ervaring mee hebben. Geen zin in die klus in huis, het ramenwassen of grasmaaien ook dat doen wij graag voor u! Mail naar: za222kluscentrale@gmail.comActievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Toon alle actievoerders (8)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drachten VBG Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet