Zalm en Wijn met kerst


Kerst... owjaa dat komt ook nog!? Misschien heeft u er nog niet aan gedacht door de omstandigheden maar juist daarom is het goed om er iets moois en gezelligs van te maken. De horeca is dicht en u mag maar met enkele samenkomen; hoe maken we het dan nog mooi en gezellig? Met een zalmpje en een wijntje gaat dat vast lukken! Een gezellige maaltijd voor u zelf of om weg te geven! En wat het nog het mooist maakt is dat u met uw maaltijd in Bolivia een school bouwt! !!Levering is op 19 december!!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Actievoerders van actiegroep Drechtsteden

Toon alle actievoerders (1)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelt Laurens geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet