Actiegroep Woerden bouwt aan verandering


Jongeren in Woerden bouwen aan verandering!Wij bouwen mee

Sponsors van groep Woerden

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Actiegroep Woerden heeft nog geen acties

Zes deelnemers van actiegroep Woerden steken in 2019 de handen uit de mouwen in Oeganda, Myanmar en Bangladesh. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Woerden met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Woerden

Kleuterschool en renovatie basisschool in Kkungu, Oeganda
De school in Kkungu is een oude school die een goede renovatie kan gebruiken, maar voor de kleuterklassen is er op dit moment geen goed lokaal. Het schoolbestuur wil heel graag goed onderwijs voor alle kinderen van de school. AEE Uganda, onze partnerorganisatie in Oeganda wil hen daar graag bij helpen. Bouw mee aan twee klaslokalen voor de kleuterklassen en begin samen met de gemeenschap aan de renovatie van de basisschool.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Mawlamyine, Myanmar
The Leprosy Mission Myanmar gaat voor een Myanmar zonder Lepra. Het lepra ziekenhuis in Mawlamyine speelt hierin een belangrijke rol. World Servants draagt bij aan versterking van de gezondheidszorg door woningen te bouwen voor het medisch personeel.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Mawlamyine, Myanmar
Het lepraziekenhuis in Mawlamyine in Myanmar wil goede zorg voor iedereen toegankelijk maken, maar vooral voor leprapatiënten. Partnerorganisatie TLM Myanmar en World Servants willen zich hier ook hard voor maken. Daarom bouwen we samen aan woningen voor het personeel van dit ziekenhuis, zodat ze getrainde verpleegsters en artsen aan kunnen trekken om de kwaliteit van de zorg die geboden wordt te verbeteren.

Lees meer over dit project

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari, Bangladesh
Lepra Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Woerden helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Woerden Deel op Facebook