2e groepsbijeenkomst - We did it!

Afgelopen zondag hadden we onze 2e groepsbijeenkomst - en zie ons enthousiasme! We hebben er zin in :-) Zonder Lars en zijn familie omdat onze 'Benjamin' vanmorgen gedoopt is - hoe mooi is dat.... Maar verder waren we met velen aanwezig.

We hebben de T-shirts gepast - plannen verder gepland en let op want binnenkort gaan we echt van start. Bij iedereen stromen de eerste sponsorbedragen al binnen en in de kerstvakantie gaan we 'live' met een verhuizing en een 'dive'. Ja de dive2change zal verfrissend werken, letterlijk en figuurlijk.

Binnenkort meer over Valentijn, Paasbroden, Potgrond en nog veel meer. Heb je een idee of kunnen we een handje helpen? Laat het ons weten via de site of spreek een van de deelnemers aan. Tot binnenkort!

Ga naar de groepspagina

Erik-Jan Luchies

Bouwen aan verandering - samen als gezin en als team Ede. Hoe gaaf is dat? Waarom... om mensen te dienen die het veel minder hebben dan ons. Om onze rijkdom, gezondheid, vrijheid en tijd te delen met anderen. En om kinderen een unieke ervaring te geven. Zambia 2020 is nog ver weg - maar jouw hulp kunnen we heel goed gebruiken. De reis betalen we zelf, maar toch - in totaal is er €120.000,- nodig. Help je ons mee? Of laat een berichtje achter ter motivatie :-) Veel dank!!

Actiepagina van Erik-Jan