Borrelplanken

BORRELPLANKEN 🍷🥖

Nu mijn reis naar Nepal verplaatst is naar volgende zomer heb ik een nieuwe actie bedacht om het extra geld voor komend jaar in te zamelen.

Hierbij introduceer ik de borrelplanken! Samen met mijn lieve mama gaan wij voor jullie aan de bak 😉. Hierbij krijgt u een leuk aangeklede plank met heerlijke hartige hapjes voor het aantal personen waarvoor u heeft besteld. Planken kunnen worden besteld voor het weekend (vrijdag-, zaterdag- of zondagavond maar kan in overleg ook eventueel een andere tijd/dag). Graag vragen we wel om een week van te voren een plank bij ons te bestellen. De planken kosten €6,50 per persoon. De planken kunnen worden opgehaald of we bezorgen ze binnen een straal van 15 kilometer vanaf Marum. Bestellen kan via de tabel bovenaan deze actie. Voor meer informatie kunt u mailen naar elinaboonstra@gmail.com

Graag zien we jullie snel genieten van onze zelfgemaakte lekkernijen!

Liefs,
Elina

Ga naar de actiepagina

Elina Boonstra

Hi! Ik ben Elina, ik ben twee keer met World Servants mee geweest, naar Myanmar en Zambia. Daar heb ik gezien hoe gelukkig de mensen zijn met hele kleine dingen. Dit motiveerde mij enorm! Ik vind het geweldig om samen met de locals te bouwen aan verandering. Niet alleen voor hun maar ook voor mij, want het verandert iedereen! In 2021 ga ik bouwen aan verandering in Nepal aan twee klaslokalen want iedereen heeft recht op goed onderwijs. Maar het hele avontuur begint nu al! Lieve groetjes!!!

Actiepagina van Elina