'Christmas Breakfast Service'

De deelnemers besloten, met de nodige informatie van de diaconie van de Hervormd Kerk Ameide/Tienhoven aan de Lek, om een hartverwarmende maatschappelijke actie te ondernemen om eenzaamheid te bestrijden. 's Ochtends vroeg begonnen de deelnemers met het bakken van pannenkoeken en het samenstellen van ontbijtpakketten gevuld met voedzame lekkernijen. Deze jonge weldoeners brachten deze ontbijtjes persoonlijk bij de deuren van de mensen die het hard kunnen gebruiken.

De ontvangers werden overvallen door een golf van emoties bij het ontvangen van dit onverwachte gebaar. De glimlach op hun gezichten en de sprankeling in hun ogen getuigden van de betekenis die deze eenvoudige daad van vriendelijkheid voor hen had. Ze wilden er zelfs een financiële bijdrage voor geven.

De jongeren wilden niet alleen fysieke voeding bieden, maar ook een emotionele verbinding tot stand brengen. Door persoonlijk contact te maken en een luisterend oor te bieden, slaagden ze erin de eenzaamheid van deze mensen te doorbreken. Deze maatschappelijke actie werd een krachtig middel tegen sociale isolatie en benadrukte het belang van menselijke verbondenheid in een wereld waarin eenzaamheid vaak onopgemerkt blijft.

De deelnemers van de 'Christmas Breakfast Service' waren blij en verheugd om dit uit liefde te kunnen doen voor degenen die het hard nodig hebben.

Ga naar de groepspagina