Extra bijdrage vanwege uitstel projecten

Beste sponsors,
Zoals u waarschijnlijk al gehoord hebt zijn de projecten van World Servants, vanwege de corona, allemaal doorgeschoven naar 2021. De deelnemers van de actiegroep Dokkum moeten dus nog een jaar geduld hebben voordat ze echt aan het werk kunnen in hun projectland.
Het bouwproject waar de jongeren aan meewerken gaat alsnog door. World Servants heeft de bijdrage daarvoor al aan de lokale organisatie gegarandeerd, zodat ze de bouw kunnen voorbereiden en alvast de fundering leggen.
Het uitstellen van de werkvakantie brengt extra kosten met zich mee, kosten die World Servants zowel in 2020 als in 2021 voor de ondersteuning in het projectland en voorbereidingen voor de reis moet uitgeven. Samen met World Servants gaan de jongeren ervoor om € 1000 per persoon extra te werven.
Het zou fantastisch zijn als u ons nogmaals wilt steunen.
U kunt uw bijdrage overmaken op deze site
Inlichtingen bij bertmuller5560@gmail.com

Ga naar de groepspagina

Bert Muller

Met World Servants geef ik mijn geloof handen en voeten Dit jaar vanwege corona in Nederland. Een extra uitdaging om te laten zien dat een project hier net zo'n impact kan hebben als in een ontwikkelingsland. Deze keer ga ik aan de slag bij de daklozenopvang in Utrecht.

Actiepagina van Bert