Jaarlijks volleybal toernooi CGK Petrusgemeente

Afgelopen zaterdagavond 11 november was er weer het altijd zeer spannende, maar o zo gezellige, Jaarlijks volleybal toernooi van de CGK Petrusgemeente Broeksterwâld. Deze keer was de netto opbrengst voor onze werkgroep gereserveerd, waar we natuurlijk erg blij en dankbaar voor zijn. Vanwege dit gebaar moesten we natuurlijk zelf ook van de partij zijn. Met maar liefst 2 ploegen en de leiding als coaches gingen we vroeg in de avond richting De Westereen! Dit alles gewapend in de rode WS-shirts, want dat zou de tegenstander wel afschrikken...

In totaal waren er dit jaar maar liefst 12 ploegen in 2 poules, dus volop aan de bak. De gebroeders Wolters hadden al grote plannen over het prijzengeld en de wisselbeker, maar deze wilde plannen konden al vrij snel richting de prullenbak. beide teams begonnen wel met goede moet aan het toernooi, maar al vrij snel bleek dat we niet om de prijzen mee gingen doen. Er werd door beide teams verloren, maar dan ook echt verloren met meestal grote cijfers. Ook onze ervaren coaches Bertina en Lisanne konden het tij niet meer keren. Maar ondanks de grote verliezen bleef de sfeer geweldig en werden de verliezen geaccepteerd. Het zal je dan ook niet verbazen dat onze teams aan het einde van de avond op plek 11 en 12 in de ranglijst zijn geëindigd.

Maar ondanks deze rangschikking, hebben we een geweldige avond gehad en natuurlijk weer een mooi stuk team building. Al hoop ik wel dat het bouwen ons wat beter zal afgaan dan het volleyballen!

CGK Petrusgemeente bedankt voor de sponsoring en de geweldige georganiseerde avond.

Ga naar de groepspagina

Piet van Althuis

Wat een mooie uitdaging om samen met een groep jongelui deze hopelijk onvergetelijke en levensveranderende ervaring te mogen meemaken. Daarnaast ben ik erg dankbaar voor wat wij, als groep Broeksterwâld, mogen gaan betekenen voor de lokale bevolking in Malawi.

Actiepagina van Piet