Startzondag

Zondag 11 september was het zover. Het actiejaar voor World Servants Bennekom ging officieel van start. Een klein groepje begon 's ochtends al met het uitdelen van taarten aan het einde van de ochtenddienst in de Brinkstraatkerk. De rest van de groep was ondertussen verzameld bij de viering bij Hoekelum, daar was het gezellig druk en waren de World Servants duidelijk te herkennen aan de rode shirts. Ook aan het einde van deze viering konden de meeste mensen een stuk taart krijgen, het ene stuk iets groter dan de andere maar dat was geen enkel probleem. Wat een enthousiasme en steunbetuigingen hebben we die ochtend al ontvangen! Ontzettend!

Ook aan het middag/avondprogramma (voor de jeugd) hielpen de World Servants mee. Van de speurtocht door het dorp voor de allerkleinsten tot de wipe-out voor de oudere kinderen. De bardienst werd uitbesteed aan de jongeren van World Servants en ook bij het barbecueën stonden onze jongeren klaar om te helpen. We hebben goede gesprekken kunnen voeren en daarnaast onszelf kunnen profileren. Een heel aantal mensen hebben hun steun toegezegd en daar zijn wij ontzettend blij mee, daarvoor bedankt!

We gaan nu snel beginnen met de organisatie van onze volgende acties. Zet daarvoor in ieder geval 8 oktober in uw agenda, dan gaan wij auto's wassen. Voor meer informatie over (komende) acties kunt u regelmatig op deze website terugkomen, kijken in de nieuwsbrieven, de Bij-Eén raadplegen of onze social media volgen.

Ga naar de groepspagina

Roel Reijneveld

Ik wil graag bijdragen aan de mogelijkheid dat mensen goed onderwijs kunnen volgen. Het is een eerste levensbehoefte waarvan je pas merkt dat je hem mist als je er (tijdelijk) geen toegang tot hebt (gehad).

Actiepagina van Roel