Update februari geldstand en komende acties!

Hoi iedereen,
Hierbij weer een update vanuit het World Servants team! Inmiddels zitten we op €9.419,55 van de €10.860 euro! Het doel gaan we dus hopelijk halen met ook extra opbrengst voor het compenseren van de CO2-uitstoot van de vlucht en voor het afmaken van de kleuterschool. Maar om dat te halen zijn er de komende maanden nog een aantal leuke acties!

Afgelopen maand zijn we vooral bezig geweest met het voorbereiden en organiseren van het Chinees-Indisch buffet en ook het voorbereiden van de kaartenworkshop. Op moment van schrijven is het buffet nog niet geweest, maar op het moment dat u/jij dit leest wel. We zullen het opgehaalde bedrag in de volgende UEG vermelden!

Kaartenworkshop
De eerstvolgende actie die we organiseren is een kaartenworkshop. Hierbij gaat Tamar Vis u/jij in een anderhalf uur durende workshop leren hoe je zelf een leuke kaart maakt met behulp van onder andere handlettering. Tijdens de workshop maakt u twee kaarten: één kaart voor uzelf en één kaart voor iemand anders (hoe en wat dat hoort u nog en zullen we in de nieuwsbrief schrijven, zodra dat rond is).
We organiseren twee workshops op twee avonden, namelijk woensdag 15 maart en donderdag 16 maart. Per workshop kunnen er maximaal 15-20 mensen meedoen, dus wees er snel bij! De workshop begint om 19.00 en zal rond 20.30 afgelopen zijn. Er is natuurlijk ook wat lekkers te eten en te drinken!
Wij zorgen voor alle materialen tijdens de workshop, maar mocht u zelf nog materialen als fineliners, potloden, een gum, een liniaal, maar ook stickers en gekleurde papiertjes, etc. hebben, neem die dan vooral mee ;) .
De workshop zal €7,50 kosten. U kunt u t/m zondag 12 maart inschrijven via de actiepagina (geef.ws/kaartenworkshop) waarbij u gelijk betaalt of via de inschrijfformulieren in de kerk. In het tweede geval kunt u contant betalen op de avond zelf of vooraf het geld overmaken naar de diaconie: Diaconie Ger. Kerk W’dam inz. ontwikkelwerk jongeren, NL70 RABO 0132 0402 39, met als omschrijving ‘Kaartenworkshop + naam’.

We hopen u/jij te zien!

Statiegeld
In maart en april zijn wij het goede doel bij de Albert Heijn. Daarnaast zijn we in maart ook het goede doel bij de MCD! Mocht u bij één van deze supermarkten statiegeldflessen inleveren, dan kunt u ervoor kiezen om het geld aan ons te doneren. We hopen op een mooie opbrengst!

Dit was alle informatie voor de komende tijd weer! We zijn heel dankbaar voor alle mensen die tot nu toe hebben gedoneerd en onze acties hebben gesteund!

Groetjes,
Elike, Hanna, Rebecca en Samuelle

Ga naar de groepspagina

Rebecca Vis

Ik wil een positieve impact maken op de wereld door te bouwen aan verandering in Uganda. Door een kleuterschool te bouwen, kunnen de kinderen uit de omgeving van Aripezu hier elke dag les krijgen, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen en ze een betere toekomst tegemoet gaan. Ik hoop dat u ook uw steentje wilt bijdragen, zodat we dit mooie project waar kunnen maken.

Actiepagina van Rebecca