Update komende acties!

Hoi allemaal!
Wat was de koekjesactie een succes! We hebben met zeven mensen de hele avond gebakken om vervolgens ruim 900 koekjes te kunnen inpakken! De hele actie heeft €817,50 opgeleverd en dat is een mooie start van ons actiejaar. Heel erg bedankt aan iedereen die koekjes heeft besteld en die heeft geholpen! En ook voor alle leuke reacties!
Inmiddels weet Samuelle naar welk land ze gaat, namelijk naar Zuid-Afrika. Daar gaat ze samen met anderen werken aan een kind- en jeugdcentrum, zodat kinderen en jongeren een stabiele plek hebben om heen te gaan.
Komende tijd gaan we heel veel leuke acties voeren. Hieronder een kort overzichtje:
Komende tijd: walnotenverkoop en statiegeldactie
12 november: stampotbuffet bij de Waal
26 november: bingo in de kerk
November/december: pepernoten raden
December: kerstkaarten bezorgen en kerstbakjesverkoop
Maart/april: autowasactie!
Over de meeste acties zullen we u/jij de komende tijd meer informatie geven. Maar over het stampotbuffet, de bingo en natuurlijk het statiegeld en de walnoten hebben we nu al meer informatie!
 
Stampotbuffet
Op zaterdag 12 november houden we een stampotbuffet bij de Waal (Biesboschhaven Noord 4, Werkendam). We zouden het heel gezellig vinden als u/jij komt! Het belooft een gezellige avond te worden met onbeperkt verschillende soorten stamppot eten en een heerlijk toetje aan het eind! Voor kinderen zal er ook nog wat ander lekkers zijn! De gehele opbrengst gaat naar World Servants.
 
De kosten zijn €17,50 voor volwassenen en €10,- voor kinderen t/m 12 jaar.
De inloop is vanaf 18.00 en om 18.30 beginnen we met de maaltijd.
Bij deze actie is ook de optie om een duo-ticket te kopen. Dit houdt in dat u de dubbele prijs betaalt: eenmaal voor uzelf en eenmaal voor een Oekraïner. Wij nodigen dan een Oekraïner uit de opvang uit om gratis te komen genieten van de Hollandse kost. We raden u zeker aan om deze optie te overwegen!
Indien u geen vervoer heeft om te komen, laat dit dan weten en dan regelen we dit voor u!
Geef u op tijd op, want VOL=VOL.
 
Opgeven kan via de bestelformulieren onderin de kerk of via geef.ws/stampotbuffet. In het eerste geval kunt u contant of via een tikkie betalen op de avond zelf. In het tweede geval kunt u direct online betalen.
 
Bingo
Op zaterdag 26 november is er een bingo in de kerk! We zorgen voor heel veel leuke prijzen: voor iedereen is er wel iets! En natuurlijk zorgen we ook voor koffie, limonade en wat lekkers! De kosten zijn €10 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. De inloop is vanaf 18.45 en we beginnen om 19.00! Neem vooral iemand mee waarvan u/jij denkt dat die het ook leuk vindt! Iedereen is welkom!
 
Opgeven kan via de bestelformulieren onderin de kerk of via geef.ws/bingowerkendam. In het eerste geval kunt u contant of via een tikkie betalen op de avond zelf. In het tweede geval kunt u direct online betalen.
 
We zoeken nog leuke prijzen voor de bingo! Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een prijs sponsoren of hebt u toevallig nog iets thuis staan wat een mooie bingoprijs zou zijn, neem dan contact op met ons! Dit kan door Samuelle te appen of te bellen (06 1558 7162).
Statiegeld en walnoten
Lever uw statiegeldflessen in bij de supermarkt en maak het geld over op onze actiepagina! Of lever de flessen af bij Rebecca thuis (Sportlaan 13, Werkendam). Dan zorgen wij dat ze ingeleverd worden!
De actiepagina vindt u via geef.ws/statiegeldactie. Alle kleine beetjes helpen!
 
In de kerk staan heerlijke walnoten van Koek die wij mogen verkopen voor World Servants! Een zakje van 300 gram kost €2,50 per stuk. Het geld kunt u in de WS-actiedoos doen of overmaken op geef.ws/walnoten.
 
Dit was heel veel informatie, maar we hopen dat de acties voor de komende tijd zo duidelijk zijn!
Groetjes van Elike, Rebecca en Samuelle

Ga naar de groepspagina

Rebecca Vis

Ik wil een positieve impact maken op de wereld door te bouwen aan verandering in Uganda. Door een kleuterschool te bouwen, kunnen de kinderen uit de omgeving van Aripezu hier elke dag les krijgen, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen en ze een betere toekomst tegemoet gaan. Ik hoop dat u ook uw steentje wilt bijdragen, zodat we dit mooie project waar kunnen maken.

Actiepagina van Rebecca