Van start met het nieuwe actie seizoen!

Inmiddels ligt de zomervakantie weer achter ons en gaan we vol enthousiasme ons volgende actie jaar in. De teller staat inmiddels op ongeveer 42.000 euro. Dat betekent dat we bijna op de helft zitten van het benodigde bedrag! Inmiddels is ook duidelijk waar we precies heen gaan in Zambia op 20 juli 2019 en wat we daar precies zullen gaan doen. Graag vertellen we u hierover meer tijdens de Kom en zing mee dienst op 7 oktober as in de Gereformeerde kerk van Giessenburg om 09:30 uur. Van harte welkom!

Samen met de stuurgroep hebben we voor het komende najaar ook alweer diverse acties bedacht en gepland. Zo zullen we eind oktober een wc papier actie houden, in november een stamppottenbuffet en in december een sinterklaasactie, kerstmarkt en zullen we dan het koude water in plonzen voor een nieuwjaarsduik! Over deze acties volgt tzt meer informatie.

Ga naar de groepspagina

Leonie Veldhuis

In de zomer van 2019 hoop ik voor de derde keer op reis te gaan met World Servants. Ik draag graag mijn steentje bij aan een betere toekomst voor de mensen in Zambia. Ik kijk er naar uit om mijn handen uit de mouwen te steken met het idee iets achter te laten wat nog lang na ons bezoek waardevol blijft. Samen met actiegroep Giessenburg ga ik er de aankomende tijd tegen aan om het benodigde geld bij elkaar te verzamelen! Be the change you want to see in the World!

Actiepagina van Leonie