World Servants kijkt terug op een succesvolle viooltjesactie!

Samen met actiegroep Driezum Walterswald en actiegroep Dokkum, mochten we van 13 tot 16 maart in vier avonden totaal 1.750 x 20 viooltjes verkopen. Rechtstreeks van de kweker uit Nes. Nu staan al deze dorpen er weer fleurich bij, bedankt voor uw steun en bijdrage!

Impact Malawi & Nederland
Mark, Ilse, Nora, Thirza, Sabine en Neeltje gaan vanaf 22 juli 2023 met World Servants naar Malawi. Hier gaan ze samen met een groep enthousiaste jongeren lerarenwoningen bouwen in het dorpje Ndatuwa. Ze betalen zelf een deel van de deelnemersbijdrage maar doen ook acties om geld in te zamelen. Zo hopen we hier in Nederland al impact te maken en te bouwen aan verandering. Uiteindelijk hopen we samen de deelnemersbijdrage van totaal 18.000 euro in te zamelen.
Inmiddels is de tussenstand 11.434,07 euro.

Escaperoom
Nora en Ilse hebben een geniale escaperoom gemaakt. Kun jij samenwerken, ben je avontuurlijk en willen jullie elkaar écht leren kennen? Weet jij met jouw team (2 tot 4 personen) als snelste alle puzzels en raadsel op te lossen? En zijn jullie binnen de tijd ontsnapt? Ga de uitdaging aan! Inschrijven kan via www.geef.ws/escape

Lente braderie
Op vrijdag 14 april staan wij op de lentebraderie in Damwâld.
Hiervoor zijn we nog opzoek naar mooie voorjaars decoratie die u niet meer gebruikt en wij mogen verkopen voor het goede doel. Dit kunnen aardewerken bloempotten zijn, die versierd kunnen worden. Of misschien heeft u een eigen bedrijf en wilt u een ‘’dienst’’ doen door middel van een waardebon. andere ideeën, vraag ons gerust of uw spullen geschikt zijn. Dit kan door ze in te leveren in Damwâld op Badhuswei 30 of in Feanwâlden op Anthony Fokkerloane 16. Heeft u vragen mail gerust naar veeenwouden@worldservants.nl

Doorlopende acties: lege flessen & heitje voor karweitje Heeft u nog lege statiegeldflessen? Sponsor ze aan World Servants en wij leveren ze voor u in. Doe uw lege flessen in een blauwe ton op Badhúswei 30 (in Damwâld). Of lever zelf uw bonnetje in bij de Plus (in Feanwalden). Bedankt voor uw hulp!

Met onze klussenactie hebben we o.a. de kerkbalans mogen langsbrengen en ophalen bij gemeenteleden PKN Damwâld. Van april tot en met juli mogen we PKN Feanwâlden/ Feanwâldsterwal helpen bij het ophalen van oud papier (bedankt!). Ook gaan we auto’s wassen, zijn Nora en Ilse ingehuurd als oppas voor de kinderen en gaan we nog bladeren opruimen in de tuin bij een gemeentelid. Heeft u een klus voor ons waarbij we onze handen uit de mouwen kunnen steken? Mail naar veenwouden@worldservants.nl Vraag ons gerust!

Blijf op de hoogte & volg ons online!
Verder gaan we in mei bezig met een benefiet-koffieconcert samen met Brassband Ere Zij God Damwâld waar Ilse, Mark, Thirza en Neeltje muzikaal betrokken zijn. Ook zijn er plannen om een sponsor fietstocht te doen voor World Servants waar Mark en Thirza al hard voor trainen. Bent u benieuwd of we iets voor uw omgeving kunnen betekenen, vraag ons gerust! Verder hebben we een instagrampagina (www.instagram.com/worldservants_veenwouden/) en een facebookpagina waar we regelmatig wat delen over onze acties: (www.facebook.com/NeeltjeWS).Wilt u ons helpen naast deze acties, dat kan!
Bouw mee aan een betere toekomst voor deze kinderen in Malawi en aan persoonlijke verandering bij de deelnemers van World Servants.

Kijk op www.geef.ws/veenwouden en investeer in deze jongeren want ''Niemand keert terug van een reis zoals hij vertrokken is''. Help(t) u/jij mee? Alvast bedankt!


Met vriendelijke groeten,

Ilse en Mark Cuperus, Nora Visser, Sabine Hengst, Thirza Hoekstra en Neeltje Hietkamp namens actiegroep Veenwouden

Ga naar de groepspagina

Neeltje Hietkamp

Je wordt pas echt rijk, door te delen in wat je hebt. Ik heb het voorrecht om in alle rijkdom in NL te zijn opgegroeid. World Servants leerde me dat het ook anders kan. Dit maakt me bewust van wat ik heb. Een project kan je persoonlijk veranderen, ik ben enthousiast om andere jongeren hierin mee te nemen. Mijn geloof handen en voeten geven door de ander dienen zoals Jezus deed. Helpt u mee? Dankzij uw steun helpt u mee om de wereld een stukje mooier te maken, alvast bedankt voor deze kans!

Actiepagina van Neeltje