Dive2Change 2022 info

Alles wat jij wil weten

De inloop is om 13.00 uur bij de kerk in Voorthuizen. Vanaf ongeveer 16.00 uur kan je naar huis om op te warmen.

Inschrijven 

Op zaterdagmiddag opent de inschrijfbalie bij de kerk om 13.00 uur. Van iedereen die aanwezig is wordt verwacht om zich hier te melden.  

Locatie

De start is bij Hoofdstraat 202, Voorthuizen en het duiken vindt plaats bij het recreatiegebied Zeumeren. 

Parkeren

Je kan in de omgeving van de kerk een plek zoeken en aansluiten bij de stoet. Wil je de auto bij recreatiegebied Zeumeren parkeren? Tip: zet je duikers af bij de kerk zodat zij mee kunnen lopen met de stoet. Voor € 3 ,- zijn de bonnen voor het parkeren bij het strand te koop, het zou helemaal ideaal zijn als je het contant bij je hebt. Zorg dat je op tijd bij de ingang van Shortgolf Zeumeren staat. 

Meenemen

Tip: Vergeet niet je duikgear mee te nemen en alvast aan te trekken! Zo voorkom je dat je in de wachtrij bij de omkleedvrachtwagen komt te staan. Na de duik is het wel handig om een setje kleding en een droge handdoek bij de hand te hebben.

Tel je sponsorgeld

Het is natuurlijk tof om te weten voor hoeveel geld je gaat duiken zodat je het succes aan je familie, vrienden en andere betrokkenen kan laten weten. Tel alles op wat je via het actieplatform, je rekening en handje contantje voor de duik hebt ontvangen. Laat het ons tijdens het aanmelden weten, zodat we bij de duik het totaalbedrag bekend kunnen maken.

Vragen?!

Mocht je vraag niet beantwoord zijn, stel hem dan via info@worldservants.nl.

We zien uit naar een fantastische dag!