Dive2Change 2021 info

Alles wat jij wil weten

De inloop is om 13.00 uur bij de kerk in Voorthuizen. Vanaf ongeveer 16.00 uur kan je naar huis om op te warmen.

Inschrijven

Op zaterdagmiddag opent de inschrijfbalie bij de kerk om 13.00 uur. Van iedereen wordt verwacht om zich hier te melden; dit kan tot 14.00 uur.

Locatie

Het event start bij de NGK in Voorthuizen.

Kerkgebouw Voorthuizen

Hoofdstraat 202

3781 AK Voorthuizen

Na de opening bij de kerk gaan we te voet naar het water waar de duik plaatsvindt bij het reacreatiegebied Zeumeren.

Parkeren

Parkeren kan vlakbij de kerk op het, in de buurt gelegen, Smidsplein. Na het event kan je dan weer teruglopen naar deze parkeerplaats plus het staat hier vrij snel vol. Daarom is er nog een optie:

Wil je alvast je auto bij recreatiegebeid Zeumeren parkeren zodat je na de duik gemakkelijk terug kunt? Dat kan voor € 3 ,-. Bonnen voor het parkeren zijn te koop op het strand. Als je hier gebruik van wilt maken, dan vragen we jou om je passagiers eerst bij de kerk af te zetten, waarna jij als chauffeur je auto bij recreatiegbeid Zeumeren kunt neerzetten. Zorg dat je op tijd bij de ingang van Shortgolf Zeumeren staat. We hebben namelijk een pendeldienst voor de chauffeurs die de auto van tevoren op Zeumeren parkeren, waardoor je het event vanaf de start kan meemaken in plaats van te moeten wachten op de stoet.

Meenemen

Vergeet niet je duikgear mee te nemen en aan te trekken! Na de duik is het wel handig om een setje kleding en een droge handdoek bij de hand te hebben Het omkleden kan bij recreatiegebied Zeumeren waar we met de stoet naartoe lopen, hier hebben we grote omkleedwagens voor geregeld.

Tel je sponsorgeld

Het is natuurlijk tof om te weten voor hoeveel geld je gaat duiken zodat je het succes aan je familie, vrienden en andere betrokkenen kan laten weten. Tel alles op wat je via het actieplatform, je rekening en handje contantje voor de duik hebt ontvangen. Laat het ons tijdens het aanmelden in Voorthuizen weten, zodat we bij de duik het totaalbedrag bekend kunnen maken.

Vragen?!

Mocht je vraag niet beantwoord zijn, stel hem dan via info@worldservants.nl.

We zien uit naar een fantastische dag