Praktische info Dive2Change

Dive2Change 2019

Kosten

Mede door de hulp van vele vrijwilligers kunnen we de kosten voor dit event laag houden, zelfs zo laag dat de entree GRATIS is! 

Aanmelden

Als je naar de Dive wilt komen, moet je je hier aanmelden. Stel: je besluit last minute om nog mee te duiken, dan kan je je ter plekke nog aanmelden. 

Programma

De inloop is om 12.45 uur bij de kerk in Voorthuizen. Vanaf 16.00 uur mag iedereen zich thuis weer opwarmen.

Inschrijven

Op zaterdagmiddag opent de inschrijfbalie bij de kerk om 13.00 uur. Van iedereen wordt verwacht om zich hier te melden; dit kan tot 14.00 uur.   

Locatie

Het event start bij de NGK in Voorthuizen.

Kerkgebouw Voorthuizen
Hoofdstraat 202
3781 AK Voorthuizen

Parkeren

Parkeren kan vlakbij de kerk op het, in de buurt gelegen, Smidsplein.

Stel: je wilt alvast je auto bij strand Zeumeren neerzetten zodat je na de duik gemakkelijk terug kunt, dan kan dat voor € 3 ,-. Bonnen voor het parkeren zijn te koop bij de stand. Het is slim om je passagiers eerst bij de kerk af te zetten, waarna jij je auto bij strand Zeumeren neerzet. We hebben namelijk een pendeldienst voor de mensen die de auto van tevoren op Zeumeren parkeren, waardoor je het event vanaf de start kan meemaken in plaats van wachten op de stoet.

Tel je sponsorgeld

Het is natuurlijk tof om te weten voor hoeveel geld je gaat duiken zodat je het succes aan je familie, vrienden en andere betrokkenen kan laten weten. Laat het ons tijdens het aanmelden in Voorthuizen weten, zodat we bij de duik het totaalbedrag bekend kunnen maken.

Noodgevallen

World Servants is tijdens het event in het geval van nood bereikbaar op het telefoonnummer 0561-613111.

Openbaar vervoer

Een leuke gelegenheid om met andere Servants mee te rijden: je kan op de Facebookpagina van het event vragen om te carpoolen. Kom je met de trein naar Barneveld en heb je geen lift naar Voorthuizen geregeld, laat het dan even voor vrijdag 27 december 13:00 aan ons weten.

Eten en drinken

Na de duik staat er soep, chocomelk of een worstje voor je klaar. Mochten je familie en vrienden, die niet duiken, ook zin hebben in drinken of een hap eten, dan is het aan te raden om deze personen contant geld mee te laten nemen.

Meenemen

Vergeet niet  je duikgear mee te nemen en aan te trekken! Na de duik is het wel handig om een setje kleding en een droge handdoek bij de hand te hebben ;)  

Vragen?!

Mocht je vraag hier niet beantwoord worden, stel hem dan gerust via info@worldservants.nl

We zien uit naar een fantastische dag☀️
Tot 28 december!