Dive2Change 2023

Alles wat jij wil weten

De inloop is om 13.45 uur op het strand bij recreatiegebied Zeumeren, dichtbij Voorthuizen. Vanaf 16.00 uur kan je thuis weer opwarmen.

Inschrijven

Op zaterdagmiddag opent de inschrijfbalie op strand Zeumeren om 13.45 uur. We starten niet in de kerk, zoals voorgaande jaren. Zorg ervoor dat je op tijd bent voor het inschrijven. Er ligt een duikshirt en een oorkonde voor je klaar. Het programma en de duik zelf start om 14:15 uur.

Locatie

Het duiken vindt plaats bij het recreatiegebied Zeumeren. Navigeer naar Stroetweg 9 in Voorthuizen. Rijd op het gebied door tot je de vlaggetjes en kraampjes ziet.

Parkeren

Kom je met de en auto en wil je bij recreatiegebied Zeumeren parkeren? Voor € 3 ,- zijn de bonnen voor het parkeren bij het strand te koop. Je kunt contant betalen, met iDeal of pin.

Catering

Actiegroep Voorthuizen is present met warme snert, chocomel, worstenbroodjes, koffie, thee en meer. Als duiker krijg je de eerste consumptie gratis. Betalen kan contant, met iDeal of pin.

Meenemen

Tip: Vergeet niet je duikgear mee te nemen en alvast aan te trekken! Zo voorkom je dat je in de wachtrij bij de omkleedvrachtwagen komt te staan. Na de duik is het wel handig om een setje kleding en een droge handdoek bij de hand te hebben. Tijdens de warming-up zijn slippers handig.

Win jij de prijs?

Er ligt een prijs klaar, we maken nog bekend wat de challenge is. Ga jij voor de prijs?

Tel je sponsorgeld

Het is natuurlijk tof om te weten voor hoeveel geld je gaat duiken zodat je het succes aan je familie, vrienden en andere betrokkenen kan laten weten. Tel alles op wat je via het actieplatform, je rekening en cash voor de duik hebt ontvangen. Laat het ons tijdens het aanmelden weten, zodat we bij de duik het totaalbedrag bekend kunnen maken.

Foto's

Natuurlijk zijn al je supporters van harte welkom op het strand, maar de thuisblijvers kunnen het event volgen via de socials. Uiteraard delen we snel na de duik een aftermovie en vind je bakken vol foto's op fotoboek.worldservants.nl.

Vragen?!

Mocht je vraag niet beantwoord zijn, stel hem dan via info@worldservants.nl.

We zien uit naar een fantastische dag!