Praktische info Dive2Change

Dive2Change 2017

Kosten

Mede door de hulp van vele vrijwilligers kunnen we de kosten voor dit event laag houden. De kosten kunnen we zelfs zo laag houden dat de entree gratis is! Eten en drinken is voor eigen rekening. 

Aanmelden

Als je naar de Dive wil komen, moet je hier aanmelden. Stel je besluit last minute om nog mee te duiken, dan kan je je ter plekke alsnog aanmelden. 

Programma

De inloop is om 12.45 bij de kerk in Voorthuizen. Om 16.00 sluit het event.

Aanmelden en inschrijven

Op zaterdagmiddag opent de aanmeld- en inschrijfbalie bij de kerk om 13.00, deze is tot 14.00 geopend. Van iedereen wordt verwacht om zich hier te melden.   

Locatie

Het event start bij de NGK in Voorthuizen.

Kerkgebouw Voorthuizen
Hoofdstraat 202
3781 AK Voorthuizen

Parkeren kan op het in de buurt gelegen Smidsplein.

Tel je sponsorgeld

Het is natuurlijk tof om te weten voor hoeveel geld je gaat duiken zodat je het succes aan je familie, vrienden en andere betrokkenen kan laten weten. Laat het ons tijdens het aanmelden in Voorthuizen weten.

Noodgevallen

World Servants is tijdens het event in het geval van nood bereikbaar op het telefoonnummer 0561-613111

Openbaar vervoer

Met de trein kom je tot aan Barneveld. Een leuke gelegenheid om met andere Servants mee te rijden, je kan op de Facebookpagina van het event vragen om te carpoolen. Stel je komt toch op Barneveld aan en je hebt geen lift naar Voorthuizen geregeld, laat het dan even voor vrijdag 29 december 13:00 aan ons weten.

Eten en drinken

Na de duik staat er soep, chocomel of een worstje voor je klaar. Stel je familie en vrienden die niet duiken hebben ook zin in drinken of een hap eten, dan is het aan te raden om deze personen contant geld mee te laten nemen.

Meenemen

Vergeet je duikpak niet mee te nemen! Ga zo gek mogelijk verkleed, trek een dierenpak of een ander geweldig duikpak aan. Na de duik is het wel handig om een setje kleding en een droge handdoek bij de hand te hebben ;)  

Vragen?!

Mocht je vraag hier niet beantwoord worden, stel hem dan gerust via info@worldservants.nl