Bouw van woningen in Constanza in 2010

 • Oude huis van bewoners
  Oude huis van bewoners
 • Op de veranda
  Op de veranda
 • Nieuwe huizen
  Nieuwe huizen
 • Bewoners
  Bewoners
 • Winkeltje
  Winkeltje

Foto's worden opgehaald...

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Constanza


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

Er zijn geen berichten.

Kleurrijk onderkomen

Tussen 2010 en 2013 zijn er verschillende groepen jongeren naar de stad Constanza in de Dominicaanse Republiek afgereisd om daar nieuwe huizen te bouwen.

Verschillende inwoners van de buitenwijk hebben dan ook hun golfplaten huis mogen inruilen voor een stenen huis. Een aantal van deze bewoners hebben we op de foto gezet. In het fotoboek vind je nog meer foto's terug van de bewoners van de nieuw gebouwde huizen.


Lees meer
Gebied
Partner

Apartado 392
Santo Domingo
Dominican Republic (the)
+1 180 93 63 15 48
mspence@worldservants.org

Servidores Mundiales Dominican Republic

Servidores Mundiales is de lokale zusterorganisatie van World Servants. Sinds 1987 zijn er vele projecten uitgevoerd waarbij Servidores Mundiales als facilitator functioneerde tussen World Servants en de aanvrager. TACISAR is de partner die technische ondersteuning levert bij de uitvoering van de World Servants projecten.

Servidores Munidales brengt een basisgezondheidsprogramma in dat voorziet in een mobiele kliniek die frequent de betreffende gemeenschappen bezoekt. Ook verzorgt zij een leiderschapstraining gericht op het dienstbaar zijn aan je gemeenschap. Vanaf 2007 is er in Constanza met steun van Wilde Ganzen een woningverbeteringsprogramma gestart. Hierbij maken we gebruik van de ervaring die is opgedaan met het project in Ocara (Brazilië) wat ook door Wilde Ganzen werd ondersteund.