Bouw van lokalen in Evenecer in 2010

Foto's worden opgehaald...

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Evenecer


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

Er zijn geen berichten.

Positieve veranderingen

De school is in hele goede staat. Buiten staan vrolijke bloemetjes en er wordt gevoetbald op het plein naast de school. Er hadden 37 kinderen les.  Dat lijkt misschien niet veel, maar omdat de gemeenschap niet zo groot is, betekent dat dat alle kinderen nu naar school gaan en ook gaan er steeds meer kinderen naar de middelbare school. De overheid heeft het gebouw helemaal opnieuw geverfd en alle kinderen krijgen van de overheid ontbijt op school. Zodra het regenseizoen weer voorbij is, krijgt de school van de overheid nieuw meubilair. Doordat de weg tijdens de regentijd niet goed begaanbaar is, kan dat nu nog niet.

Lees meer
Gebied
Partner

PO Box 17-190010
Quito
Ecuador
+593 22 67 09 27
proyectos@fundmcch.com.ec

Maquita

Maquita Cushunchic Comercializando como Hermanos (MCCH) wil de mensen in Ecuador helpen met het commercialiseren van kleine bedrijven in het land. Met name de cacao-industrie is hier een belangrijk onderdeel van. Door het promoten van duurzame en rechtvaardige manieren van oogsten willen zij de kwetsbare families in het land een hart onder de riem steken.

In maar liefst 18 van de 24 provincies is MCCH bezig om de producenten in Ecuador hun afzet te laten vergroten door gebruik te maken van betere technologie, maar ook door middel van trainingen. Onderwijs is een belangrijk aspect van onze partnerorganisatie. Het aanleren van bepaalde vaardigheden en het bijbrengen van bijvoorbeeld marketingstrategieën helpt de boeren om uiteindelijk zelf verder te kunnen bouwen aan hun eigen bedrijf. De ondersteuning zorgt ook voor een betere concurrentiepositie op de nationale handelsmarkt. Daarbij komt ook nog dat de organisatie hulp biedt bij de verkoop van deze producten tegen een eerlijke prijs. Maatregelen die gelijk al z’n uitwerking hebben, maar die ook gericht zijn op de toekomst.

World Servants ondersteunt MCCH bij het bereiken van zijn doelen. In samenwerking met de partnerorganisatie hopen we zowel de hardwerkende boeren als de jeugd op deze manier een mooie toekomst te kunnen bieden.