Gratis materialen

Bestel hier gratis materiaal ter informatie over World Servants en ter ondersteuning en promotie van je geplande acties.

 Aantal

Projectmagazine 2024

Wil je meer weten over het werk van World Servants en de projecten in 2024? Bestel dan gratis ons projectmagazine!

Behalve een overzicht van alle landen waar World Servants in 2024 werkt, vind je in het magazine allerlei verhalen over de projecten en de verandering die de projecten teweeg brengen bij deelnemers, in de projectlanden en in Nederland. Het magazine is heel geschikt om uit te delen of voor het folderrek in de kerk. Bestel dus gerust een aantal exemplaren!

Verhalenmagazine 2022

Wil je meer weten over de impact en ervaringen van World Servants-deelnemers? Bestel dan gratis het magazine en laat je inspireren door alle verhalen!

Deze verhalen-editie staat vol met bijzondere ervaringen en foto's van de projecten van 2022. Het magazine is heel geschikt om uit te delen of voor het folderrek in de kerk. Bestel dus gerust een aantal exemplaren!

Kerkenmagazine

Hoe breng je de kerk in beweging? Lees meer over de impact van projecten, de mogelijkheden voor je kerk en over het actievoeren in dit kerkenmagazine. Ontdek hoe jongeren de kerk bij elkaar brengen en zich ontwikkelen door mee te bouwen aan verandering.

Het magazine is heel geschikt om uit te delen of voor het folderrek in de kerk. Bestel dus gerust een aantal gratis exemplaren!

Preekpakket 'dienstbaarheid'

Gaan er deelnemers uit uw gemeente met World Servants op reis? Of wilt u gemeenteleden enthousiast maken voor deelname aan een project samen met de gemeente? Doe met dit preekpakket inspiratie op voor de preek. Ook goed in te zetten bij de startzondag om gemeenteleden, jong en oud, te laten nadenken over 'gerechtigheid en dienstbaarheid' in de wereld. Wellicht raken er mensen enthousiast om een groep op te starten.

Basisschoolpakket

Wij bieden leerzaam en interactief lesmateriaal aan voor boven-, midden en onderbouw. Het pakket is samengesteld met de gedachte om kinderen te betrekken bij het werk van World Servants. Ook is dit pakket een mooie aanleiding om bijvoorbeeld samen met de kinderen geld in te zamelen voor een project van World Servants.

Het pakket is opgebouwd uit een aantal lessen die betrekking hebben op verschillende vakken, waarbij we uit zijn gegaan van de bestaande kerndoelen. U zou dit pakket kunnen gebruiken voor een projectweek over World Servants en/of ontwikkelingssamenwerking, maar deze lessen kunnen ook heel goed apart gegeven worden.

Deelnemersponsorkaart

Met deze kaart kun je vrienden, familie, kerkleden en andere bekenden heel eenvoudig vragen je te sponsoren, eenmalig of een jaar lang iedere maand. Sponsors kunnen zelf bepalen met welk bedrag ze je willen sponsoren. Ook beschikbaar als download.

Poster A3

Een poster op A3 formaat. Bijvoorbeeld te gebruiken voor de aankleding van een stand of bij een presentatie.

Poster A2

Een poster op A2 formaat. Bijvoorbeeld te gebruiken voor de aankleding van een stand of bij een presentatie.
Eén van beide telefoonnummers is verplicht.