Bouw van Kindergarten in Klinovo in 2001

  • Verrassingsbezoek aan kleuterschool in Klinovo
    Verrassingsbezoek aan kleuterschool in Klinovo

Foto's worden opgehaald...

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Klinovo


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

Er zijn geen berichten.

Kleuterschool na 17 jaar nog steeds goed gebruikt

Oud deelnemers van projecten in Hongarije en Roemenië kwamen tijdens hun vakantie langs Klinovo en maakten deze foto van de kleuterschool, basisschool en de gymzaal. Op de eerste dag was de school helaas dicht, maar op dag 2 konden ze toch een blik werpen in de school. Het zag er goed onderhouden uit en een paar dames waren bezig om de school schoon te maken voor het nieuwe schooljaar.

De zelfde berichten kregen we ook van Ildiko Margitics, de oud-coördinator uit Oekraïne. Volgens hem zijn de gebouwen heel recent nog gerenoveerd en zijn de gebouwen daardoor in zeer goede staat.

Lees meer

Spontane fly-by in Klinovo

Oud deelnemers van projecten in Hongarije en Roemenië kwamen tijdens hun vakantie langs Stare Klinovo en maakten deze foto van de kleuterschool, basis school en de gymzaal. Op de eerste dag was de school helaas dicht, maar op dag 2 konden ze toch een blik werpen in de school. Het zag er goed onderhouden uit en een paar dames waren bezig om de school schoon te maken voor het nieuwe schooljaar.

Lees meer
Gebied
Partner

Postàn Maradò 4951
vinogradiv
Ukraine
+7 38 06 62 01 91 67
standbyus.ukr@gmail.com

Stand By Us

In 2010 heeft de coördinator de organisatie ‘Stand By Us’ opgericht die zich richt op het verbeteren van de levensomstandigheden van jongeren (voormalig weeskinderen) en gehandicapte kinderen. Er wordt in de komende jaren gewerkt aan een plan om op een goede manier ondersteuning te bieden aan deze doelgroepen. Daarnaast wordt in samenwerking met verschillende gemeenschappen gewerkt aan het renoveren of bouwen van kleuterscholen. Stand by Us werkt samen met verschillende kerken en de lokale overheden om dit te realiseren.