Bouw van kleuterschool in Csaszlivci in 2011

  • Slaapzaal kinderen
    Slaapzaal kinderen
  • Herinnering bouw
    Herinnering bouw
  • Klaslokaal
    Klaslokaal

Foto's worden opgehaald...

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Csaszlivci


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

Er zijn geen berichten.

10th Anniversary of Kindergarten in Csazlivci

Coordinator Ildiko Margitics was invited for the 10th anniversary of the kindergarten in Csazlivci (Csazloc) and attended a meeting with many happy children and parents, as you can see on the photos and videos send to World Servants.

Lees meer

Kleuterschool in gebruik

De World Servants groep heeft hard gewerkt aan het uitbouwen van de school. Bij vertrek van de groep was het project nog niet helemaal af. De burgemeester van Czaslivci maakte zich sterk voor de kleuterschool en zorgde ervoor dat het werk direct werd afgemaakt. Al na twee maanden werd de school geopend.
Begin 2013 bezocht World Servants de school. Hij was goed onderhouden en mooi afgewerkt. Elke dag krijgen 40 kleuters les.  Een aantal kinderen krijgt zelfs al basisonderwijs in deze school. Er is nog steeds een wachtlijst. In 2013 wordt de school daarom verder uitgebreid. 

Lees meer
Gebied
Partner

Postàn Maradò 4951
vinogradiv
Ukraine
+7 38 06 62 01 91 67
standbyus.ukr@gmail.com

Stand By Us

In 2010 heeft de coördinator de organisatie ‘Stand By Us’ opgericht die zich richt op het verbeteren van de levensomstandigheden van jongeren (voormalig weeskinderen) en gehandicapte kinderen. Er wordt in de komende jaren gewerkt aan een plan om op een goede manier ondersteuning te bieden aan deze doelgroepen. Daarnaast wordt in samenwerking met verschillende gemeenschappen gewerkt aan het renoveren of bouwen van kleuterscholen. Stand by Us werkt samen met verschillende kerken en de lokale overheden om dit te realiseren.