Bouw van Opvanghuis in Rativci in 2009

Foto's worden opgehaald...

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Rativci


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

Er zijn geen berichten.

Verdrietig nieuws uit Rát

Via de stichting Vrienden van Rát, vernamen we dat dhr Biro is overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees meer

Opening 4e woonhuis op 27 april 2018

Op 27 april 2018 is het feest in Rativci (Rát) - Oekraïne! Het doorzettingsvermogen en de visie van de familie Biro heeft geresulteerd in het afronden van het laatste woonhuis op dit terrein. Deze zal op 27 april feestelijk in gebruik worden genomen.
Vorig jaar nog is er een kleine groep mensen naar Rat geweest om nog verder te helpen en deze groep heeft de krachten gebundeld en heeft een stichting opgericht die verschillenden initiatieven in Rat ondersteund: de stichting Vrienden Van Rat Oekraine. Zij zullen ook bij de opening aanwezig zijn.

Lees meer

Gebied
Partner

Postàn Maradò 4951
vinogradiv
Ukraine
+7 38 06 62 01 91 67
standbyus.ukr@gmail.com

Stand By Us

In 2010 heeft de coördinator de organisatie ‘Stand By Us’ opgericht die zich richt op het verbeteren van de levensomstandigheden van jongeren (voormalig weeskinderen) en gehandicapte kinderen. Er wordt in de komende jaren gewerkt aan een plan om op een goede manier ondersteuning te bieden aan deze doelgroepen. Daarnaast wordt in samenwerking met verschillende gemeenschappen gewerkt aan het renoveren of bouwen van kleuterscholen. Stand by Us werkt samen met verschillende kerken en de lokale overheden om dit te realiseren.