Aan de vooravond van het World Servants Festival trappen 🚲 we het (bonus)jaar 2020-2021 spectaculair af. Binnen 24 uur fiets je vanuit iedere windrichting in Nederland richting Heino, via een route van 250 kilometer. Je kunt kiezen uit acht verschillende routes die samen, tadaa, 2021 kilometer zijn. Natuurlijk laat je je voor je prestatie op je actiepagina sponsoren door je familie en vrienden. Dat is nog eens makkelijk sponsorgeld verdienen! 💰💰

Meld je hieronder meteen aan!

  • Is 250 kilometer net teveel van het goeie? Je kunt ook later op de route aanhaken. Geef op het aanmeldformulier aan waar je opstapt.
  • Als je meedoet aan de Ride2Change is de eerste overnachting op het World Servants Festival gratis. Vink bij het aanmelden voor het Festival aan dat je een fietser bent.
  • Voor de Ride2Change krijg je een speciale sponsorpagina. Deel deze overal waar je kunt en vraag mensen gericht om je te sponsoren.

  


Countdown

Meest opgehaald

Toon alle 85 actievoerders

Sponsors van deze actie


Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Op 18 september doen honderden World Servants mee aan Ride2Change. Zo kunnen we blijven bouwen aan verandering. Help je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel deze QR code

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet