Aan de vooravond van het World Servants Festival trappen 🚲 we het nieuwe seizoen spectaculair af. Binnen 24 uur fiets je vanuit iedere windrichting in Nederland richting Heino, via een route van maximaal 250 kilometer. Je kunt kiezen uit vier verschillende routes en opstappen dicht bij je woonplaats. Onderweg kom je langs allerlei actiegroepen. Natuurlijk laat je je sponsoren door je familie en vrienden. Dat is makkelijk verdiend! 💰💰

 

Meld je hieronder meteen aan!

  • Is 250 kilometer teveel van het goeie? Je kunt ook later op de route aanhaken. Geef op het aanmeldformulier aan waar je opstapt. Meld je uiterlijk op 7 september aan.
  • Als je meedoet aan de Ride2Change regelen wij een gratis overnachting in Heino. Vink bij het aanmelden voor het Festival aan dat je een fietser bent.
  • Voor de Ride2Change krijg je een speciale sponsorpagina. Deel deze overal waar je kunt en vraag zo veel mogelijk mensen persoonlijk om je te sponsoren.

  


Countdown

Meest opgehaald

Toon alle 33 actievoerders

Sponsors van deze actie


Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Op 15 september doen honderden World Servants mee aan Ride2Change 2023. Zo kunnen we blijven bouwen aan verandering. Help je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel deze QR code

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet