Actiegroep Steenwijk bouwt aan verandering


Zes deelnemers van actiegroep Steenwijk steken in 2021 de handen uit de mouwen in Nepal, Myanmar, Brazilië en Zambia. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Steenwijk

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

12 december 2019 om 15:00

Goede doelen markt steenwijk

Zes deelnemers van actiegroep Steenwijk steken in 2021 de handen uit de mouwen in Nepal, Myanmar, Brazilië en Zambia. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Steenwijk met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Steenwijk

klaslokalen in Kathmandu, Nepal
Door te bouwen aan de school in Kathmandu krijgen de kinderen kwalitatief goede en gelijke kansen, ongeacht huidskleur, kaste, religie en economische achtergrond. Je bouwt mee aan een rechtvaardige toekomst voor alle kinderen.

Lees meer over dit project

prothesewerkplaats in Taungoo, Myanmar
Partnerorganisatie TLM komt op voor mensen met een beperking. In Taungoo bouw je mee aan een prothesewerkplaats. Goede protheses laten mensen meedoen in het dagelijks leven.

Lees meer over dit project

gemeenschapscentrum in Guanhães Almas, Brazilië
De 560 gezinnen van de wijk Almas in Guanhães moeten het doen zonder voorzieningen. In de hele wijk is geen school, sportveld of supermarkt. Partnerorganisatie BEM wil ontmoeting in de wijk te stimuleren. De komst van een gemeenschapscentrum verbetert de leefbaarheid van de wijk.

Lees meer over dit project

(uitbreiding) kliniek en woning voor medisch personeel in Changilo, Zambia
In Changilo wordt gebouwd in samenwerking met de partnerorganisatie MCC Mkushi Christian Community. In Changilo staat sinds 2013 een kliniek. Er wordt zo veel gebruikt van gemaakt dat het nu tijd is voor een uitbreiding. Je gaat bouwen aan aparte ziekenzalen voor mannen en (zwangere) vrouwen en een extra woning voor medisch personeel. Bouw jij mee zodat er straks nog meer mensen geholpen worden in de kliniek?

Lees meer over dit project

Revalidatiecentrum in Hpa Do, Myanmar
Dankzij dit revalidatiecentrum krijgen kinderen met een beperking de kans om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen en op te bloeien.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Steenwijk helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Steenwijk Deel op Facebook