Actiegroep Westerkwartier bouwt aan verandering


24 deelnemers van actiegroep Westerkwartier steken in 2020 de handen uit de mouwen in Bangladesh, Ghana, Nepal, Brazilië, Panama, Oeganda, Ethiopië, Ecuador en Bolivia. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Westerkwartier

Updates

6 oktober 2019

Collecte in Westerkwartier en Noordenveld

9 september 2019

Rommelmarkt de Hoeksteen Leek

Acties

23 december 2019 om 08:00

Inventariseren

15 december 2019 om 13:00

Zondag in de kerk 15 dec.

14 december 2019 om 08:00

Verhuizen

13 december 2019 om 19:45

Bladharken 2.0

24 deelnemers van actiegroep Westerkwartier steken in 2020 de handen uit de mouwen in Bangladesh, Ghana, Nepal, Brazilië, Panama, Oeganda, Ethiopië, Ecuador en Bolivia. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Westerkwartier met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Westerkwartier

trainingsruimte voor een self-help group in Debiganj, Bangladesh
Partnerorganisatie TLMI-B biedt zorg aan mensen met een beperking en strijdt mee voor een eerlijke plek in de maatschappij. Door self-help groups te starten, wordt de stem van deze kwetsbare groep gehoord. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar deze groepen samenkomen.

Lees meer over dit project

klaslokalen in La-Atari, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijk onderwijs in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan klaslokalen voor de school in La-Atari.

Lees meer over dit project

klaslokalen in Kathmandu, Nepal
Door te bouwen aan de school in Kathmandu krijgen de kinderen kwalitatief goede en gelijke kansen, ongeacht huidskleur, kaste, religie en economische achtergrond. Je bouwt mee aan een rechtvaardige toekomst voor alle kinderen.

Lees meer over dit project

gemeenschapscentrum in Guanhães Almas, Brazilië
De 560 gezinnen van de wijk Almas in Guanhães moeten het doen zonder voorzieningen. In de hele wijk is geen school, sportveld of supermarkt. Partnerorganisatie BEM wil ontmoeting in de wijk te stimuleren. De komst van een gemeenschapscentrum verbetert de leefbaarheid van de wijk.

Lees meer over dit project

klaslokaal in Los Naranjos, Panama
In Panama is veel verborgen armoede en hebben niet alle kinderen de kans om onderwijs te volgen. Daarom gaan we in Los Naranjos werken aan de uitbreiding van een bijzondere middelbare school. Dit doet World Servants in samenwerking met de christelijke organisatie Formando Vidas. Deze organisatie leert docenten om Bijbelse principes in het onderwijs toe te passen. Formando Vidas zet zich ook in voor kwetsbare kinderen

Lees meer over dit project

kleuterschool, latrines en keuken in Anguru, Oeganda
Samen met Red een Kind en AEE Uganda gaat World Servants bouwen aan verandering in Oeganda. De klaslokalen, latrines en een keuken zorgen voor betere onderwijs faciliteiten voor de kinderen in Anguru.

Lees meer over dit project

trainingscentrum voor self-help groups in Offa, Ethiopië
Partnerorganisatie TDA en World Servants zetten zich in voor betere trainingsfaciliteiten voor self-help groups in het zuiden van Ethiopië. Samen bouw je mee aan een multifunctioneel gebouw waar ten minste 20 self-help groups getraind worden op het gebied van landbewerking, goede zorg, sparen etc.

Lees meer over dit project

cacaoverwerkingscentrum in San Miguel, Ecuador
De partnerorganisatie Maquita bouwt samen met World Servants aan verandering in Ecuador. Maquita zet zich in voor solidariteit, duurzame productie en eerlijke handel. Met de bouw van een cacaoverwerkingscentrum verbeteren de levens van de boeren en hun gezinnen in San Miguel.

Lees meer over dit project

medische post in Santa Martha, Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas wil de gezondheidszorg in Bolivia verbeteren en toegankelijker maken. World Servants wil daar graag een bijdrage aan leveren. Door een moderne kliniek te bouwen verbetert de kwaliteit van de zorg en krijgen meer mensen toegang tot goede medische hulp.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Westerkwartier helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Westerkwartier Deel op Facebook