Actiegroep Westerkwartier bouwt aan verandering


Elf deelnemers van actiegroep Westerkwartier steken in 2022 de handen uit de mouwen in Ecuador, Zambia, Malawi, Panama, Uganda en Ethiopië. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Westerkwartier

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 30 juni 2022

Groepssponsoring 2021-2022

17 september 2021 om 09:45

Kippenschuur

Elf deelnemers van actiegroep Westerkwartier steken in 2022 de handen uit de mouwen in Ecuador, Zambia, Malawi, Panama, Uganda en Ethiopië. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Westerkwartier met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Westerkwartier

cacaoverwerkingscentrum in Cañas, Ecuador
In Cañas leeft de bevolking van de cacaoverkoop. Zij moeten concurreren met grote organisaties op de wereldmarkt en krijgen geen eerlijke prijs voor hun product. World Servants bouwt met de lokale bevolking en partnerorganisatie Maquita mee aan een cacaoverwerkingscentrum in het groene voorgebergte van de Andes. Dit zal bijdragen aan een stabiel inkomen voor de families.

Lees meer over dit project

lerarenwoningen in Msuzi, Zambia
CCAP Zambia zet zich in voor beter onderwijs, ook in de plaats Msuzi. Er zijn daar twee klaslokalen en slaapzalen voor leerlingen met een lichamelijke beperking gebouwd. Nu is er behoefte aan lerarenwoningen zodat er voldoende leraren kunnen worden aangetrokken om de leerlingen van kwalitatief goed onderwijs te voorzien. World Servants gelooft in dit plan. Doe jij ook mee?

Lees meer over dit project

klaslokalen in Chankhomi, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Nieuwe lerarenwoningen in Kantheska zullen uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Cerro Cabra, Panama
Samen met partnerorganisatie Formando Vidas bouwt World Servants mee aan een kleuterschool voor kinderen van 4-7 jaar uit Cerro Cabra Arriba. Door een school dichtbij huis hoeven ze geen uren meer te lopen en krijgen de kinderen straks het hele jaar door les.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Cinya, Uganda
De basisvaardigheden van kinderen beginnen op de kleuterschool. Voor de gemeenschap in Cinya is de bouw van een kleuterschool de volgende stap in de ontwikkeling van hun regio. De lokale bevolking bouwt samen met partnerorganisatie AEE en World Servants aan de toekomst van hun kinderen.

Lees meer over dit project

trainingscentrum voor zelfhulpgroepen in Bayra Koysha, Ethiopië
Samen met TDA bouwt World Servants aan een thuis voor de self-help groups van Bayra Koysha. In het multifunctionele gebouw kunnen de groepen samenkomen, van elkaar leren en zorgen voor een eerlijk inkomen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Westerkwartier helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Westerkwartier Deel op Facebook