Primaire tabs

Spinningactie | tour de Malawi


Op zaterdag 22 april aanstaande stapt de Malawi-jongerengroep op de spinningfiets. Twaalf uur lang wordt er gefietst om geld in te zamelen voor de bouw van lerarenwoningen. Ze doen dit van 9.00 tot 21.00 uur in Plexat. Alle jongeren die mee gaan naar Malawi kunnen worden gesponsord. Ook meedoen? Je kunt zelf een half uurtje of misschien langer meefietsen voor het goede doel. Doe een gift of laat je zelf sponsoren.Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Toon alle actievoerders (49)

Sponsors van deze actie

Updates

23 april 2017

We made it!

22 april 2017

We spinnen er op los!

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drachten VBG Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet