KorenBattle @Bethel


Vier koren gaan de strijd aan tijdens de 'KorenBattle'. Ze staan op het podium van VBG Bethel in Drachten op 24 februari 2018. Het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Bestel je kaarten hieronder!

We registreren je aanmelding en je kunt je op de avond bij de ingang melden. Je krijgt dus geen kaarten toegestuurd. Na aanmelding ontvang je een standaardmail van World Servants. Bestelde kaarten kunnen niet worden geannuleerd.

Geef hieronder aan voor welke onderdelen je je wilt inschrijven.

OnderdeelPrijsAantal
Toegangskaart 'korenbattle' volwassene€ 10,00
Toegangskaart 'korenbattle' kind t/m 12 jaar€ 1,00Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Actievoerders van actiegroep Drachten VBG Bethel

Toon alle actievoerders (50)

Sponsors van deze actie

Updates

22 februari 2018

Korenbattle: Wist je dat...je ook aan de deur kaarten kunt kopen?

27 januari 2018

En we zijn los!

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Drachten VBG Bethel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet