Stamppotbuffet Surhuisterveen


Hola! Op 9 maart organiseren wij een Stamppotbuffet in de Lantearne in Surhuisterveen. Hier kunt u met het hele gezin genieten van een lopend buffet met verschillende stamppotten. Aansluitend aan de maaltijd zal er een Rad van Avontuur zijn waarbij u leuke prijzen kunt winnen! . U kunt zich opgeven via de contactgegevens op de poster. U bent allen van harte welkom en we hopen u hier te ontmoeten!Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Actievoerders van actiegroep Surhuisterveen - Doezum

Toon alle actievoerders (3)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Surhuisterveen - Doezum geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet