Moederdagontbijtjes


Welke moeder, oma of zorgzame buurvrouw mogen we verwennen met een heerlijk ontbijtje? Bestel hieronder de ontbijtjes en dan komen wij ze op 12 mei vóór 9.30u bezorgen!

Let op! Wilt u ontbijtjes bestellen op verschillende adressen? Bestel dan apart per adres, zo krijgt ieder ontbijt z'n eigen bezorgadres. Vul bij 'Mijn gegevens' je eigen naam en mailadres in, maar de adresgegevens van de ontvanger van het ontbijt!

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Krimpenerwaard

Actievoerders van actiegroep Krimpenerwaard

Toon alle actievoerders (2)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Krimpenerwaard geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet