Kerstkaarten verkoop


Wat is er mooier dan in deze moeilijke tijd mensen blij te maken met een kaartje. Zeker met Kerst, wanneer veel mensen eenzaam zijn, wordt dat heel erg gewaardeerd. Bij mij kun je mooie Kerst-/ Nieuwjaarskaarten kopen voor weinig geld. Het verkoopbedrag gaat in z'n geheel naar mijn World Servants project van 2022 (Ruanda). Je kunt kiezen uit 14 verschillende kaarten. 1 pakje bevat 10 kaarten met envelop in 2 verschillende afbeeldingen.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Hoogeveen

Actievoerders van actiegroep Hoogeveen

Toon alle actievoerders (1)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelt Alie geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet