Primaire tabs

DUCKRACE


De Duckrace, het is altijd een gezellige dag, bovendien zijn er vorig jaar al veel loten verkocht. Dus we komen met een vernieuwd, volledig corona-proof idee: We organiseren een speurtocht! Een tocht door Puttershoek die je kan lopen met je eigen gezin op zondagmiddag 16 mei. Tijdens de tocht mogen er duckies worden geteld. Wie het juiste aantal heeft, wint een prijs! De kosten: €2,- per gezin en je kan je hieronder inschrijven.

Geef hieronder aan voor welke onderdelen je je wilt inschrijven.

OnderdeelPrijsAantal
Duckies-speurtocht (per gezin)€ 2,00Actievoerders van actiegroep Puttershoek

Toon alle actievoerders (1)

Sponsors van deze actie

Updates

6 april 2021

DUCKRACE

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Puttershoek geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Gebruik de onderstaande code om de thermometer van deze actie te embedden

<iframe frameborder="0" width="800" height="420" scrolling="no" src="https://www.worldservants.nl/actieplatform/embed/actie/19585"></iframe>

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet