Kaarsjesavond


We staan 8 december met twee kramen op de kaarsjesmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier verkopen wij verschillende producten waaronder veel zelfgemaakte producten en warme choco! We hopen geld in te zamelen voor ons project van world servants. Ook helpen verschillende jongeren de organisatie door zich in te zetten als verkeers wachters en wordt er meegeholpen bij de silent disco. Met elkaar hebben we geholpen om de kaarsjesavond tot een groot succes te maken!Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon alle actievoerders (23)

Sponsors van deze actie

Updates

17 december 2023

Update kaarsjesavond (MDT)

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet