Actiegroep Stadskanaal bouwt aan verandering


Hoi! Wij zijn Gerard, Robin en Sanne en wij gaan in de zomer van 2022 naar Afrika om te bouwen aan verandering. Om er voor te zorgen dat wij het meeste geld kunnen inzamelen, hebben wij de handen ineen geslagen om de mooiste, beste en succesvolste acties te organiseren! Op deze actiepagina houden wij u op de hoogte van onze weg richting onze reizen in 2022.Wij bouwen mee

Sponsors van groep Stadskanaal

Updates

23 november 2021

Kniepertjes en nieuwe maatregelen

23 november 2021

Kniepertjes en nieuwe maatregelen

Acties

Tot 31 juli 2022

Haak actie

16 oktober 2021 om 10:00

Autowasdag

Tot 9 september 2021

Cakes voor Sierra leone

Drie deelnemers van actiegroep Stadskanaal steken in 2022 de handen uit de mouwen in Rwanda, Malawi en Sierra Leone. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Stadskanaal met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Stadskanaal

kleuterschool in Karambo (Budahanda Cell - Musha Sector), Rwanda
Partnerorganisatie Help a Child komt op voor de ontwikkeling van kinderen in plattelandsgemeenschappen zoals Karambo. Early childhood development centers (ECD’s, een soort kleuterscholen) geven kinderen een goede start. In Karambo blijven veel kinderen thuis, omdat er te weinig lokalen zijn. Daar wil World Servants verandering in brengen.

Lees meer over dit project

klaslokalen in Chankhomi, Malawi
World Servants bouwt samen met CCAP Malawi aan de basisschool in Chankhomi. De huidige school heeft ruimtetekort en is niet bestand tegen het regenseizoen. Nieuwe klaslokalen en de renovatie van de huidige klaslokalen bieden extra ruimte en verbeteren de onderwijskwaliteit voor de kinderen van Chankhomi.

Lees meer over dit project

basisschool in Maforki, Sierra Leone
World Servants en Cotton Tree Foundation werken samen aan verbeterde leeromstandigheden voor leerlingen. Het dorp Maforki heeft een school, maar er gaan zoveel kinderen naar deze school dat er klassen les krijgen in de buitenlucht. Tijdens dit project worden drie klaslokalen gebouwd.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Stadskanaal helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Stadskanaal Deel op Facebook