Kerstkaarten bezorgen


U kunt uw kerstkaarten van 10 t/m 16 december inleveren in een verzamelbox in de Oude/Nieuwe kerk en bij de familie Sparreboom. Wij bezorgen de kaarten tussen 19 en 22 december. Per kaart betaalt u €0,90. Dit kan via de QR-code op de box of contant. Bezorging vindt plaats in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle en Nesselande. Voor elke 25 kerstkaarten die we bezorgen, versturen we 1 kerstgroet naar de Oekraïeners in de Oase.Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Actievoerders van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel

Toon alle actievoerders (50)

Sponsors van deze actie

Updates

23 december 2023

Update actie kerstkaarten bezorgen

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Nieuwerkerk aan den IJssel geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet