Kerstmarkt en kerstboom verkoop


Op zaterdag 11 december tussen 10.00-15.00 uur is er een kerstmarkt bij de Stadskerk de Wijngaard. U kunt allerlei prachtige kerstartikelen kopen, kerststukjes, warme chocomelk drinken, genieten van de gezelligheid en natuurlijk een mooie kerstboom kopen. De kerstbomen zijn fijnsparren van rond de 2.00 meter en kosten de € 25 euro.

Deze actie is afgelopen. U kunt niet meer bestellen, maar nog wel uw gift overmaken.Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Actievoerders van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard

Toon alle actievoerders (23)

Sponsors van deze actie

Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Met deze actie zamelen deelnemers van actiegroep Leeuwarden De Wijngaard geld in om te kunnen bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet