Actiegroep Bolsward bouwt aan verandering


Wij willen laten zien dat jongeren een verschil kunnen maken in deze wereld. Een project is geen druppel op een gloeiende plaat, maar zorgt echt voor verandering in het leven van veel mensen. We kunnen de hele wereld niet verbeteren, maar wel dat ene steentje bijdragen. Daarbij is het goed om te beseffen dat je je dienstbaar zou kunnen opstellen voor mensen in de hele wereld, maar ook voor je directe omgeving.Wij bouwen mee

Sponsors van groep Bolsward

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

1 september 2019 om 19:30

Pepermuntactie

1 januari 2019 om 00:00

Stepelfstendentocht

21 december 2018 om 20:00

Benefietconcert

11 december 2018 om 18:30

Handletterkaarten

Achttien deelnemers van actiegroep Bolsward steken in 2019 de handen uit de mouwen in Bangladesh, Ecuador en Malawi. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Bolsward met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Bolsward

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari, Bangladesh
Lepra Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Chocodamas, Ecuador
World Servants bouwt samen met partnerorganisatie Maquita aan verandering in Ecuador. Maquita zet zich in voor solidariteit, duurzame productie en eerlijke handel. World Servants draagt daar graag een steentje aan bij. De bouw van een cacaocentrum verbetert de levens van de boerenfamilies in Chocodamas.

Lees meer over dit project

Klaslokalen en latrines in Liziwazi, Malawi
Partnerorganisatie CCAP heeft als doel dat meer kinderen in Malawi naar school kunnen. In het afgelegen Liziwazi is er maar één leraar voor de 99 kinderen. Met extra klaslokalen voor deze nieuwe school, kunnen er meer leraren aan de slag in dit dorp. Bouw je mee?

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Bolsward helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Bolsward Deel op Facebook