Actiegroep Daarle bouwt aan verandering


Negen deelnemers van actiegroep Daarle steken in 2022 de handen uit de mouwen in Zambia, Ethiopië, Rwanda en Brazilië. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Daarle

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 3 december 2021

De chocoladeletterspeurtocht

Tot 4 december 2021

Sinterklaas actie

Tot 30 juni 2022

Taartenactie

13 november 2021 om 08:00

Autowasactie november

Negen deelnemers van actiegroep Daarle steken in 2022 de handen uit de mouwen in Zambia, Ethiopië, Rwanda en Brazilië. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Daarle met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Daarle

lerarenwoningen in Msuzi, Zambia
CCAP Zambia zet zich in voor beter onderwijs, ook in de plaats Msuzi. Er zijn daar twee klaslokalen en slaapzalen voor leerlingen met een lichamelijke beperking gebouwd. Nu is er behoefte aan lerarenwoningen zodat er voldoende leraren kunnen worden aangetrokken om de leerlingen van kwalitatief goed onderwijs te voorzien. World Servants gelooft in dit plan. Doe jij ook mee?

Lees meer over dit project

trainingscentrum voor zelfhulpgroepen in Bayra Koysha, Ethiopië
Samen met TDA bouwt World Servants aan een thuis voor de self-help groups van Bayra Koysha. In het multifunctionele gebouw kunnen de groepen samenkomen, van elkaar leren en zorgen voor een eerlijk inkomen.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Karambo (Budahanda Cell - Musha Sector), Rwanda
Partnerorganisatie Help a Child komt op voor de ontwikkeling van kinderen in plattelandsgemeenschappen zoals Karambo. Early childhood development centers (ECD’s, een soort kleuterscholen) geven kinderen een goede start. In Karambo blijven veel kinderen thuis, omdat er te weinig lokalen zijn. Daar wil World Servants verandering in brengen.

Lees meer over dit project

gemeenschapscentrum in Guanhães Almas, Brazilië
In de wijk Almas in Guanhães is weinig te doen. Er zijn geen scholen, geen sportvelden, geen kerk en zelfs geen supermarkt voor de 2.700 inwoners. Hierdoor ontstaan er in de wijk veel sociale problemen. World Servants wil hier samen met partnerorganisatie BEM een gemeenschapscentrum openen, zodat de leefbaarheid toeneemt.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants


Jij kunt groep Daarle helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Daarle Deel op Facebook