Na vertrek van de groep is er hard doorgewerkt in Saboba.

Project update van 6 september 2022 door Stephen Abarika


De directeur van AG Care Ghana, mr. Wumbee, is vorige week in Saboba geweest en deelde wat foto's en filmpjes van de huidige stand van zaken. De aannemer is samen met de (lokale) bouwvakker bezig met de afwerking van de twee dokters woningen. De dakplaten zijn gelegd, leidingwerk wordt aangesloten, de muren worden gestuct en geverfd, en de badkamers betegeld! Het wordt erg mooi. Veel mensen komen al even een kijkje nemen naar deze mooie woningen. Stephen vertelde dat hij verwacht dat elke dokter die deze woningen ziet hier wel in wil

De directeur van AG Care Ghana, mr. Wumbee, is vorige week in Saboba geweest en deelde wat foto's en filmpjes van de huidige stand van zaken. De aannemer is samen met de (lokale) bouwvakker bezig met de afwerking van de twee dokters woningen. De dakplaten zijn gelegd, leidingwerk wordt aangesloten, de muren worden gestuct en geverfd, en de badkamers betegeld! Het wordt erg mooi. Veel mensen komen al even een kijkje nemen naar deze mooie woningen.
Stephen vertelde dat hij verwacht dat elke dokter die deze woningen ziet hier wel in wil wonen. "It's quite a unique thing this type of house. People come to look at it to see it for themselves."