De schatgraver in actie voor Zambia en Malawi!

Twee groepen jongeren gaan komende zomer samen met de lokale bevolking bouwen aan verandering!  En....  De Schatgraver doet mee!

Door de opbrengst van deze sponsorloop kan er naast de bouw van klaslokalen door de jongeren, ook geïnvesteerd worden in tafels en bankjes voor in de klaslokalen. En bij een hogere opbrengst ook nog in latrines. Deze extra voorzieningen betekenen een enorme verbetering voor de kinderen en de leraren op de school.

 

Ren jij mee of sponsor jij mee aan verandering in Makopa en Chankhomi?

 

Wil je meer zien van de projecten kijk dan op de projectpagina's:

MA122 Chankhomi en ZA222 Makopa.

 

  


Countdown

Meest opgehaald

Toon alle 1 actievoerders

Sponsors van deze actie


Updates

Er zijn nog geen updates over deze actie

Tot 20 maart doen honderden World Servants mee aan Sponsorloop De Schatgraver. Zo kunnen we blijven bouwen aan verandering. Help je mee?

 


Help jij met sponsors vinden?


Deel deze QR code

Deel direct met jouw netwerk

World Servants in het kort

World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet