Inge uit Hoogeveen bouwt aan verandering

 

Inge:

Ik heb tijdens vorige projecten ervaren hoe mooi het is om mensen die het minder hebben dan wij, te helpen. Om samen iets op te bouwen. Het samen werken met de lokale bevolking vind ik heel bijzonder. Hierdoor leren we van en met elkaar. Ik vind het mooi en dankbaar dat ik op deze manier een steentje bij kan dragen aan een betere toekomst voor de mensen daar.

 Sponsors van Inge


Updates

Inge heeft nog geen updates geplaatst

Acties

10 maart 2018 om 21:30

Cascaderun 2018

In 2018 gaat Inge Strating in Ecuador bouwen aan verandering. Bouw je mee?

 


Help jij Inge met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakantie in Ecuador

De kleine cacaoboeren in Ecuador krijgen een eerlijker prijs voor hun cacao als ze hun product samen op de markt brengen. World Servants en Maquita helpen daarbij door de uitbreiding van het cacaocentrum mogelijk te maken. Sponsor jij Inge voor dit project?

Lees meer over deze werkvakantie

World Servants in het kort

Inge bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt Inge helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor Inge Deel op Facebook