Actievoeren voor een ontwikkelingsproject als kerk

Is er dit jaar geen World Servants-groep die meegaat in de kerk maar willen jullie toch actievoeren voor een specifiek project? Dat kan!

In overleg kijken we voor welk project er actie gevoerd kan worden. Wij komen graag langs om een geheel verzorgde presentatie te geven. Naast algemene informatie over World Servants, kunnen we specifieke informatie (foto’s, filmpjes etc.) bieden over het project tijdens de presentatie of bijvoorbeeld voor in het kerkblad. Ook kun je ons preekpakket aanvragen met preekschetsen over dienstbaarheid.

Het is leuk om met de hele gemeente actie te voeren voor World Servants. Dit zijn de mogelijkheden:

  • De zondagsschool of kindernevendienst kan meedoen met onze spaaractie. Kinderen sparen schoolbankjes voor een specifiek project. Stuur een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact op;
  • In de kerk actievoeren voor een specifiek project. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorfietstocht, oliebollenactie of 24-uursmarathon. World Servants helpt graag met ideeën en draaiboeken;
  • De opbrengst van een bestaande actie, bijvoorbeeld een rommelmarkt, beschikbaar stellen voor World Servants;
  • De collecte beschikbaar stellen voor een concreet project.

Wilt u meer informatie of uw kerk aanmelden?

Wilt u meer informatie over het actievoeren of een presentatie? Neemt u dan contact op met Jan van der Leest. Dat kan direct via een mail bericht naar janvanderLeest@worldservants.nl of door te bellen naar 0561-614857.

Mail Jan van der Leest