Op deze pagina vind je links naar sites die met World Servants te maken hebben of interessant kunnen zijn voor anderen.

Ontwikkelingssamenwerking

Website Omschrijving
Proyecto Peru Centre Vrijwilligerswerk in Cusco, Peru
Compassion Armoede is te verslaan! Daar werken we aan mee door te beginnen bij kinderen. Zij kunnen veranderen en de cirkel van armoede doorbreken, als zij de kans maar krijgen. We doen dat door 4 programma's: kindsponsoring, het Child Survival Program, het Leadership Development Program en aanvullende fondsen.
Dorcas Hulp Nederland Mensen in nood en diepe armoede
Edukans Wereldwijd gaan 57 miljoen kinderen niet naar school. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, schoolbanken, schoolborden, meer boeken en leraren in ontwikkelingslanden.
ICCO Partner van ondernemende mensen
Kerk in Actie Hulpverleningsorganisatie vanuit Nederlandse kerken
Leger des Heils Het Leger des Heils is een internationale beweging en behoort tot de universele christelijke kerk. Zijn boodschap is gebaseerd op de Bijbel. Zijn dienstverlening wordt gestimuleerd door de liefde tot God. Zijn opdracht is het Evangelie van Jezus Christus te prediken en in Zijn naam menselijk nood te lenigen zonder enige vorm van discriminatie.
Mano a Mano Ieder mens verdient een leven waarin de basisbehoeften aanwezig zijn. Veel mensen in de Dominicaanse Republiek moeten dat missen. Samen met de bevolking werken aan die basisbehoeften is één van de mooiste dingen die je kunt doen.
Misión Timotéo Stichting in Bolivia die zich ontfermt over kansarme kinderen
Stichting ORA, zending & hulpverlening Stichting ORA is een interkerkelijke hulpverleningsorganisatie
The Bread Basket The Bread Banket is een voedselbank in de Dominicaanse Republiek
Wilde Ganzen Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren wij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders én mensen die in armoede leven. De projecten en ondernemingen zijn kleinschalig en leveren zichtbare resultaten op. Ook versterken we de kracht van mensen die in arme omstandigheden leven om in eigen land fondsen en middelen te mobiliseren. Voor een directe én een structurele verbetering van hun situatie en een kansrijke toekomst.
Youth For Christ Jongerenwerk op scholen, in kerken en op straat