[SL114] Stapt op tijd in vervolgvlucht naar NL

2 augustus, 2014 - 13:03

Verschillende berichten op internet melden dat de vlucht van Freetown naar Casablanca geannuleerd is. Deze informatie is echter onjuist. De groep is inmiddels veilig in Casablanca aangekomen en is bezig met instappen in hun vervolgvlucht (AT 850). Verwacht wordt dat de groep om 16:50 uur op Schiphol zal landen.

Lees verder

[SL114] Een update voor vertrek naar Nederland

1 augustus, 2014 - 21:16

Matthijs de Vries belde zojuist vanuit een "relaxt" Sierra Leone. De sfeer in de groep was de afgelopen dagen goed en ontspannen. Hier een kort-en-bondig/puntgewijs verslag (i.v.m. een matige telefoonverbinding) wat er de afgelopen dagen is gebeurd.

Lees verder

[SL114] Laatste dag in Sierra Leone

31 juli, 2014 - 19:47

De SL114-groep is vandaag vertrokken uit Barmoi Luma en aangekomen in het verblijf voor de komende nacht, een stukje buiten Freetown. Ze maken zich klaar voor de laatste dag in Sierra Leone, die zal bestaan uit een bezoek aan de souvenirmarkt en verdiend uitrusten op het strand. Later op de middag worden ze door de boot van BAM International, sponsor van het project, opgehaald voor een laatste verfrissende duik in het zwembad van de BAM Residence. Daarna gaat de groep richting het vliegveld, waarvandaan ze midden in de nacht van vrijdag op zaterdag vertrekken richting Nederland. 

Lees verder

[SL114] Een na laatste update uit Sierra Leone

29 juli, 2014 - 13:57

De groep geniet van haar laatste dagen in Sierra Leone. Er wordt hard gewerkt en de deelnemers krijgen volop de kans om de cultuur te leren kennen. Een update van Linda en André.

Lees verder

[SL114] Groetjes aan thuis

29 juli, 2014 - 13:49

En...dan nog een verrassing uit Sierra Leone. De deelnemers mochten een persoonlijk berichtje voor thuis schrijven. En ja, daar horen ook een paar specifieke verzoeken bij. Bij deze!

Lees verder

[SL114] Het bouwen loopt op schema

25 juli, 2014 - 22:13

Technisch leider Wim Hovinga van het project in  Sierra Leone belde zojuist met alleen maar positief nieuws. 'Ja, het verloopt hier lekker', zegt hij. Een nieuwe update dus uit Sierra Leone.

Lees verder

[SL114] Ontspannen en feestelijk weekend in Sierra Leone

21 juli, 2014 - 22:09

Staflid Cherique Nijhuis belde vanavond met nieuws uit Barmoi Luma, Sierra Leone.

Lees verder

[SL114] Een groet van Paul

21 juli, 2014 - 14:29

Directeur Paul Emans trok een week lang op met de groep die in Sierra Leone aan het werk is. Vlak voor zijn vertrek maakte hij bovenstaande foto. Hij laat verder weten dat hij inmiddels weer veilig in Nederland is en dat hij de groep in Sierra Leone veel succes en zegen toewenst de komende weken.
 

Lees verder

[sl114] BAM International doet donatie; projectmanager bezoekt de groep

21 juli, 2014 - 13:42

BAM International droeg met een bedrag van € 8.000,- bij aan het project in Sierra Leone. Projectmanager bij BAM International Eric-Jan Bergsma bracht afgelopen vrijdag een bezoek aan de groep. Dit was extra bijzonder omdat zijn dochter Alinde deelneemt aan dit project. Eric-Jan maakte ook een aantal foto's tijdens zijn bezoek.

Lees verder

[SL114] Bericht vanuit een wat droger Sierra Leone

18 juli, 2014 - 23:06

Een relatief klein maar positief bericht van kinderwerkstaflid Linda Kemp vanuit Sierre Leone. In tegenstelling tot de regenachtige dagen tijdens het begin van het project, zijn er nu langere perioden van droogte.
Het gaat goed met de groep, behalve dat enkele deelnemers last hebben van diarree klachten. Vandaag heeft de groep Paul Emans uitgezwaaid, hij reist op dit moment weer terug.

Lees verder

Pagina's