[SL114] Stapt op tijd in vervolgvlucht naar NL

Geplaatst op 2 aug 2014 - 13:03

Verschillende berichten op internet melden dat de vlucht van Freetown naar Casablanca geannuleerd is. Deze informatie is echter onjuist. De groep is inmiddels veilig in Casablanca aangekomen en is bezig met instappen in hun vervolgvlucht (AT 850). Verwacht wordt dat de groep om 16:50 uur op Schiphol zal landen.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.