BO118 | Dag zes in zes elfjes

Geplaatst op 18 jul 2018 - 01:37

Jeffrey en Herjan verslaan de zesde dag in zes elfjes:

Waarde groep, lieve lezers,
Omdat het vandaag alweer de zesde project dag van BO118 is hebben wij besloten om er geen gewoon dag verslag van te maken. Maar ter ere van de zesde dag zullen wij al onze belevenissen van de afgelopen 24 uur in zes elfjes beschrijven.

Avondprogramma
Twee culturen
Egoïstisch versus liefdevol
nieuwe cultuur, andere blik
waardevol

Bouw
Baksteen baksteen
Proces vordert gestaag
Baksteen baksteen cement baksteen
School

Toolbox
Eva erin
In spanning afwachten
Klaske schrikt zich rot
Hilariteit

Kinderwerk
Jonah, Jooonah
Ga naar Ninevé 
Veel geknuffel en gelach
Genieten

Jalke
Pech onderweg
Twee lekke banden
Alles weer als vanouds
Vroem

Cultuurdoelen
Dingen ervaren
Kleuren met ouderen
Astrid leert Boliviaanse gebarentaal
Leerzaam

Wederom een prachtige dag in El Torno met veel plezier en mooie ervaringen. Iedereen heeft het naar zijn zin en de sfeer in de groep is top, er wordt dan ook met volle teugen genoten. 

Kallum an, tot morgen!

Jeffrey en Herjan

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.