NL2221 | Een nieuwe vlog!

Geplaatst op 25 aug 2021 - 23:18

Een kijkje op de bouw en achter de schermen

In deze vlog hoor je de mannen hun kant over hoe het wekken van de dames is gegaan, toen het zo "verfrissend" was geweest. 

Als mannen zijnde kijken wij er misschien net een beetje anders op terug dan hoe het in het prachtige verhaaltje van de vorige keer stond, maar gelukkig was Hans er om een oogje in het zeil te houden.

Veel kijkplezier!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.