SL122 | Hallo Nederland!

Geplaatst op 21 aug 2022 - 12:46

De groep is weer veilig op Nederlandse bodem. Maar zou de bagage er dit keer wel zijn?

De spanning stijgt onder de ouders als het toch wel erg lang duurt voordat de groep komt. Het zal toch niet weer mis zijn gegaan met de bagage? Helaas wel, maar geen persoonlijke bagage en dus kwam de groep uiteindelijk toch door de deuren. Wat een geweldig weerzien, iedereen is blij elkaar weer te zien. Nu lekker naar huis en nagenieten van een prachtige reis.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.