SL219 | We gaan alweer naar huis!

Geplaatst op 29 aug 2019 - 22:30

Er is een tijd van komen en gaan, maar de tijd van gaan is helaas gekomen…

Het zit er weer op! Alle projecten komen helaas tot een einde, dus ook bij ons in Sierra Leone. De afgelopen dagen waren prachtig! Het gaat fantastisch goed met de groep en we hebben nog veel leuke en bijzondere avonturen beleefd! Wanneer we terug zijn in Nederland vertellen we dat natuurlijk graag, want helaas hebben we daar nu geen tijd voor. We zijn alles aan het inpakken want we gaan we alweer richting huis. Straks is het grote afscheid van de fantastische lokale mensen waar wij drie weken lang mee hebben mogen optrekken. Mensen die voor ons klaar stonden, ons eten maakten, ons hielpen op de bouw… Gelukkig bestaat afscheid nemen niet, want we nemen de mensen voor altijd mee in ons hart.

Voor de mensen die, op de minuut precies, onze vliegreis willen volgen; de vluchttijden staan op de World Servants website: www.worldservants.nl/sl219.

Tot snel in Nederland!

Ps. ik heb zonet de laatste groetjes uitgeprint, spannend :)

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.