Bouw van lerarenwoningen in Miloso in 2014

Blijf betrokken bij de voortgang van het project in Miloso


Voorbereiding
Bouwproject
Natraject

Er zijn geen berichten.

[ZA214] Bijna in Nederland

Per sms heeft hoofdleider Margreet laten weten dat de reis prima verloopt. De groep heeft er zin in om iedereen straks op Schiphol weer te zien. Een niet onbelangrijk detail van de sms: Aan vele ouders en vrienden het verzoek om het bier alvast koud te zetten ;) De groep komt rond 13.30 uur aan op Schiphol met vlucht EK147.

Lees meer

[ZA214] Laatste dagen in Zambia

Het einde van het project is in zicht. Vandaag is de groep aangekomen in Lusaka na afscheid te hebben genomen in Miloso.

Lees meer

Het gaat goed op de middelbare school in Miloso

In maart waren set-uppers Jan-Paul en Anno samen met Michael in Miloso om te kijken hoe het daar nu gaat. Set-upper Jan-Paul doet verslag...

Lees meer

Nieuwe ontwikkelingen op Miloso Secundary School

Vandaag zijn we op bezoek in Miloso. Het is een officiële feestdag, dus de school is helaas niet open, toch is er genoeg te beleven.

Lees meer

Gebied
Partner

Miloso is een arme plattelandsgemeenschap met rond de 3.000 inwoners. Het ligt in het Mkushi district op ongeveer twintig kilometer van de hoofdweg. Om Het laatste stuk rijd je dus over een zandweg om in Miloso te komen. De meeste mensen wonen in huizen gemaakt van leem met rieten daken.

Michael Tembo

PO Box 84
0183
Mkushi
Zambia
+260 536 22 58

MCC

MCC staat voor Mkushi Christian Community en is opgericht in 1999. Vanaf dat jaar is ook de samenwerking tussen World Servants en MCC ontstaan. MCC is gevestigd, zoals de naam al aangeeft, in het Mkushi district, gelegen in Centraal-Zambia.

Lees hier meer over MCC