Actiegroep Sleeuwijk bouwt aan verandering


Tien deelnemers van actiegroep Sleeuwijk steken in 2019 de handen uit de mouwen in Oeganda, Bolivia, Malawi en Myanmar. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Sleeuwijk

Updates

18 maart 2019

Autowasactie

24 februari 2019

Stamppot avond

Acties

22 april 2019 om 16:30

Dineravond

30 maart 2019 om 11:00

Fancy Fair

16 maart 2019 om 08:00

Autowasactie

4 maart 2019 om 21:00

Krakelingenactie

Over de werkvakanties van actiegroep Sleeuwijk

Kleuterschool en renovatie basisschool in Kkungu, Oeganda
De school in Kkungu is een oude school die een goede renovatie kan gebruiken, maar voor de kleuterklassen is er op dit moment geen goed lokaal. Het schoolbestuur wil heel graag goed onderwijs voor alle kinderen van de school. AEE Uganda, onze partnerorganisatie in Oeganda wil hen daar graag bij helpen. Help mee met de renovatie van 4 klaslokalen en bouw mee aan nieuwe toiletten voor de kleuters waardoor ze een betere start kunnen maken op school.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in El Paradiso, Bolivia
For Vidas wil onderwijs toegankelijk maken voor elk Boliviaans kind. Beter onderwijs betekent immers een betere toekomst. World Servants gelooft in dat ideaal en daarom bouwen we samen aan goede klaslokalen voor de kinderen van El Paradiso.

Lees meer over dit project

Lerarenwoningen, latrines en verschoningsruimte voor meisjes in Kamatimba, Malawi
Ieder kind verdient goed onderwijs. Daarom bouwt World Servants samen met partnerorganisatie CCAP Malawi twee lerarenwoningen in Kamatimba.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Mawlamyine, Myanmar
Het lepraziekenhuis in Mawlamyine in Myanmar wil goede zorg voor iedereen toegankelijk maken, maar vooral voor leprapatiënten. Partnerorganisatie TLM Myanmar en World Servants willen zich hier ook hard voor maken. Daarom bouwen we samen aan woningen voor het personeel van dit ziekenhuis, zodat ze getrainde verpleegsters en artsen aan kunnen trekken om de kwaliteit van de zorg die geboden wordt te verbeteren.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants