Actiegroep Woerden bouwt aan verandering


Wij gaan bouwen aan verandering, doet u mee?



Wij bouwen mee

Sponsors van groep Woerden

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 30 juni 2021

Groepsopbrengsten 2019 - 2020

Tot 31 december 2019

Wijnactie

Tot 29 december 2019

Oliebollen actie

Over de werkvakanties van actiegroep Woerden

gemeenschapscentrum in Guanhães Almas, Brazilië
De 560 gezinnen van de wijk Almas in Guanhães moeten het doen zonder voorzieningen. In de hele wijk is geen school, sportveld of supermarkt. Partnerorganisatie BEM wil ontmoeting in de wijk te stimuleren. De komst van een gemeenschapscentrum verbetert de leefbaarheid van de wijk.

Lees meer over dit project

klaslokalen in Barmoi Luma, Sierra Leone
Partnerorganisatie CTF werkt aan beter onderwijs in Sierra Leone. In het kleurrijke Barmoi Luma bouwen we drie nieuwe klaslokalen voor de leerlingen van de Every Nation basisschool.

Lees meer over dit project

klaslokalen in Molozi, Zambia
Met de bouw van twee extra klaslokalen krijgen de 200 leerlingen van de Molozi Primary School kans op beter onderwijs en daarmee een betere toekomst.

Lees meer over dit project

klaslokaal en eetzaal in Los Naranjos, Panama
In Panama is veel verborgen armoede en hebben niet alle kinderen de kans om onderwijs te volgen. Daarom gaan we in Los Naranjos werken aan de uitbreiding van een bijzondere middelbare school. Dit doet World Servants in samenwerking met de christelijke organisatie Formando Vidas. Deze organisatie leert docenten om Bijbelse principes in het onderwijs toe te passen. Formando Vidas zet zich ook in voor kwetsbare kinderen

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants